Urządzenia i Akcesoria
Irish "Baked" Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcjonalnie) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Risotto with Broccolini
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min
Black Beans
30 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Ground Coffee for Brewing
5 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Grated Potatoes
10 min