Urządzenia i Akcesoria
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
775 mg
Białko
15 g
Kalorie
2038 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1 godz. 55 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
English Muffins
3 godz. 10 min
Fish Tacos
45 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Paella
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min