Urządzenia i Akcesoria
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
775 mg
Białko
15 g
Kalorie
2038 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Roasted Potato Salad
1 godz.
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Homemade BBQ Sauce
50 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Baked Crab Dip
15 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min