Urządzenia i Akcesoria
Panforte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
dried figs4 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
sugar divided7 oz
-
honey5 oz
-
5 oz blanched almonds, skin-on, unsaltedwhole almonds skin-on, unsalted5 oz
-
hazelnuts roasted, unsalted3 oz
-
pistachios roasted, unsalted3 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
cocoa powder1 oz
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Plum Jam
50 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Stone fruit galettes
50 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Plum and Apple Jam
40 min
Lemon Curd
1 godz.
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Tapenade
10 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.