Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portions
Składniki
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
592 mg
Białko
71 g
Kalorie
3301 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Potato Pancakes
45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Pistachio and Almond Gelatos
8 Std. 30 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min