![Peeler Warm Potato Salad (Metric) Peeler Warm Potato Salad (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee11e945c05b0024a4135357b0578bbf/Derivates/55964b4809c0924e5f75a865c8a7cadc7f903615.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcjonalnie)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (opcjonalnie)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 387.8 mg
Alternatywne przepisy
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Sautéed Prawns
15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Peeled Garlic
5 min
Lemon Garlic White Rice
35 min