Rote-Bete-Suppe

Rote-Bete-Suppe

3.1 93 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen

Składniki

  • Orangen Bio
    4
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Cashewkerne, geröstet, gesalzen
    80 g
  • Schalotten halbiert
    3
  • Öl
    30 g
  • Rote Bete, gekocht vakuumiert (à 500 g), grob gewürfelt
    2 Pck.
  • kochendes Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Schmand
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 1037 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...