Erbsencremesuppe

Erbsencremesuppe

3.6 114 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    3 EL
  • Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
    4
  • Erbsen, TK
    600 g
  • Gemüsefond
    800 g
  • Sahne
    200 g
  • Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1068 kJ / 255 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...