Urządzenia i Akcesoria
Erbsencremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl3 EL
-
Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen4
-
Erbsen, TK600 g
-
Gemüsefond800 g
-
Sahne200 g
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Salz½ TL
-
Chiliflocken¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1068 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erbsencremesuppe
30 min
Erbsen-Minz-Suppe
40 min
Möhren-Tomaten-Suppe
3 godz.
Erbsencremesuppe
40 min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Linsen-Orangen-Suppe
35 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Möhrensuppe mit Ingwer
50 min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min