Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
lub 1 Kresse-Beet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Zucchinisuppe mit Minze
35 min
Rote-Bete-Suppe
40 min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30min