
Urządzenia i Akcesoria
Creme de feijão-manteiga e pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
Pesto
-
queijo da Ilha40 g
-
pinhões15 g
-
dente de alho1
-
manjericão só as folhas30 g
-
azeite80 g
-
sal½ c. chá de
Creme
-
azeite35 g
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
batata cortada em pedaços200 g
-
feijão-manteiga cozido escorrido800 g
-
água650 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
408 kcal /
1706.9 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
333.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® nas 4 estações
78 Przepisów
Portugalia
Portugalia