
Urządzenia i Akcesoria
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
Esparguete
-
ervilhas descongeladas200 g
-
espargos arranjados200 g
-
água1500 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite mais q.b. p/ untar10 g
-
esparguete de feijão preto250 g
Molho holandês
-
água50 g
-
gemas de ovo4
-
manteiga130 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
585.2 kcal /
2448.3 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
57.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Sód
1488.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cozinha Vegetariana
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia