Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 8 œufs, frais
- 25 g de beurre
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 317 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Soupe hongroise aux champignons
35min
Glace au citron
12 Std. 30 Min
Salade de couscous
50min
Saumon en croûte de pesto et risoni aux cèpes
Keine Bewertungen
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
Keine Bewertungen
Gâteau à la mousse matcha
5h
Obatzda
10 Min
Chili de boeuf et feta au citron
45min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 Min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1 Std.
Porc effiloché (Cochinita pibil)
4h