Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 8 œufs, frais
- 25 g de beurre
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 317 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Linguine saumon et vodka
20min
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Penne all’arrabbiata
20min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Poulet en sauce à la pêche
Brak ocen
Plat coloré de légumes
45min
Dim Sum "Shumai" végétariens (raviolis chinois)
1 godz. 45 min
Salmorejo
10min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Tourte aux poires
9 Std.
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Spaghettis à la carbonara
30min