Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de harina de repostería
- 25 g de cacao puro en polvo
- 125 g de azúcar
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 125 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de café soluble
- 90 g de agua
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 140 g de nubes mini
- sirope de chocolate para regar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 117.6 mg
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min
Muffins tres chocolates
40min
Roscón adikosh
8h
Postre red velvet para dos
35min
Toffee nut latte
20min
Cupcakes tela de araña
2 Std. 10 Min
S'more cake
45min
Mug cake de crema de cacao y avellanas
20min
Lodo chocolateado del jardín
1h
Postre cuatro capas
4sa 10 dk
Paletas de cheesecake
5h 30min
Cookie gigante
40min