Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crêpes
- 50 g de mantequilla (y algo más para la sartén)
- 600 g de leche
- 250 g de harina de repostería
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
Salsa de chocolate
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de leche
Mousse de mango
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 500 g de mango maduro (y algo más para decorar)
- 15 g de vinagre de manzana
- 60 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3080 kJ / 736 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de requesón y fresas
6 Std. 20 Min
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4 godz. 30 min
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Postre de mango y coco con salsa de chocolate
3 Std. 20 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2hod. 45min
Mousse de papaya
2h 30 min
Tarta bombón de avellanas
7h
Cheesecake de naranja sin horno
2hod.
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso y naranja (sin lactosa)
3 Std. 15 Min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30min