Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace maison
- 50 g de fécule de maïs
- 50 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (2 fruits env.)
- 150 g de blancs d'œufs ( 5 blancs env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 544.6 kJ / 130.6 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Muffins à l'ananas
40min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Rochers coco-banane
45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Samoussas poire-chocolat
45 min
Financiers minute miel et framboises
35min
Meringues à la pistache
2 godz. 30 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min