Fenchelsalat mit rosa Pfeffer

Fenchelsalat mit rosa Pfeffer

4.1 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • frische Dille (opcjonalnie) Spitzen abgezupft
    3 Stängel
  • Fenchel in Stücken
    300 g
  • Selleriestangen in Stücken
    150 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Limettensaft, frisch gepresst
    20 g
  • Salz
    ½ TL
  • rosa Pfefferbeeren
    5 - 8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 409 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...