Artischocken sous-vide

Artischocken sous-vide

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 Portion

Składniki

  • Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
    80 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
    2 - 3
  • Zitrone
    2 Scheiben
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 510 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1437 kJ / 343 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 28.9 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...