Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1437 kJ / 343 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 28.9 g
- Sód
- 510 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandel-Müsli
8 Std. 10 Min
Melanzani sous-vide
40min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Schweinslungenbraten mit Chimichurri und warmen Reissalat
13h 40min
Zucchini sous-vide
30min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1h 30min
Crème Brûlée
3h 10min
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Scallops & Pea Puree
20 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Vanilleparfait mit Walderdbeeren
5 godz. 40 min
Velouté von Topinambur
30min