Mangold-Crèmesuppe

Mangold-Crèmesuppe

4.0 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    50 g
  • Mangold, weiss in Stücken (2-3 cm)
    350 g
  • Kartoffeln geschält und in Stücken (1 cm)
    200 g
  • Zwiebeln in Hälften
    40 g
  • Gemüsebouillon Paste
    1 EL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Wasser
    600 g
  • Milch
    50 g
  • Olivenöl, nativ
    1 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15.4 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 78.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...