
Urządzenia i Akcesoria
Mangold-Crèmesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesankäse in Stücken (3 cm)50 g
-
Mangold, weiss in Stücken (2-3 cm)350 g
-
Kartoffeln geschält und in Stücken (1 cm)200 g
-
Zwiebeln in Hälften40 g
-
Gemüsebouillon1 EL
-
Wasser600 g
-
Milch50 g
-
Olivenöl, nativ1 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
78.4 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Super Suppen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria