Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tequila kiwi smash
5 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Breakfast burritos
45 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min