Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Spiralized Carrot Pickles
Brak ocen
Tropical mocktail
10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Citrus Margarita
10 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Pasta alla Vodka
15 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.