Urządzenia i Akcesoria
Spicy tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 portions
Składniki
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (opcjonalnie) in oil3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
498.7 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Caprese omelette
30 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min