Cipolle ripiene al prosciutto
TM31 TM5 TM6

Cipolle ripiene al prosciutto

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 4 cipolle grandi
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Gouda, a pezzi
  • 20 g di burro
  • 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
  • 50 g di panna acida
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di sale fino
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
  • 400 g di pomodori, a dadini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1414 kJ / 340 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy