Gazpacho alle fragole e mandorle

Gazpacho alle fragole e mandorle

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di pomodori freschi senza semi, a pezzi
    400 g
  • di fragole
    300 g
  • di peperone rosso
    20 - 30 g
  • di cipolla rossa
    15 g
  • di cetriolo a pezzi
    30 - 40 g
  • di pane raffermo
    70 g
  • di aceto balsamico
    20 g
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaio raso
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di cubetti di ghiaccio
    100 g
  • mandorle tostate non salate (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 177 kcal / 740.5 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...