Gazpacho finocchio e mela

Gazpacho finocchio e mela

3.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 250 g di bulbo di finocchio le parti più tenere, a pezzi
  • ½ mela Granny Smith a pezzi
  • 20 g di cipollotto
  • 25 g di mollica di pane
  • 1 cucchiaio di aceto di Sherry
    1 cucchiaio di aceto di vino rosso
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 1 pizzico di anice in polvere (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe di Sichuan
  • 125 g di brodo vegetale freddo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 53 kcal / 223 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...