Vellutata ai baccelli di piselli
TM5 TM6

Vellutata ai baccelli di piselli

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di panna (30-40% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1330.2 kJ / 318.2 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy