
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
Gazpacho
-
arance la scorza e il succo3
-
di carote novelle pelate, a pezzi800 g
-
di cetrioli pelati, senza semi, a pezzi240 g
-
di cipollotto30 g
-
di acqua300 g
-
di olio extravergine di oliva2 cucchiai
-
di zucchero2 cucchiaini rasi
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe di Sichuan1 pizzico
Chantilly
-
di panna (30-40% di grassi) fredda200 g
-
di aneto fresco2 cucchiai
-
di sale1 pizzico
-
crostini di pane
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
244 kcal /
1019 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy