Fusilli alla curcuma e pancetta

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.6 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
    150 g
  • di zucchine a rondelle (2-3 mm)
    250 g
  • di curcuma in polvere
    10 g
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 605.1 kcal / 2531.7 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 65.6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 398.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...