
Urządzenia i Akcesoria
Ganache czekoladowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
50 sztuk
Składniki
-
420 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
60 g miodu
-
500 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
90 g masła pokrojonego na kawałki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
105.3 kcal /
440.7 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
5.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 godz.
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Krem z białej czekolady i wody różanej
8 godz. 15 min
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Ganache pistacjowy
5 godz. 30 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 godz. 15 min
Tsunami cake (tort czekoladowy ze spływającą polewą)
6 godz. 50 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min