Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- rosmarino fresco, gli aghi lavati q.b.
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 foglioline di menta fresca, lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Biscotti integrali al cioccolato fondente
2h
Crackers integrali al rosmarino
2h 40min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Piadina romagnola farcita
55p
Focaccia ai cereali
2h 5min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Piadina al miele
1h 10min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Piadina integrale farcita
40min