
Urządzenia i Akcesoria
Pomodori secchi sott'olio
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 721 godz.
3 vasetti
Składniki
-
di acqua600 g
-
di aceto di vino bianco600 g
-
foglie di alloro secche3
-
di sale (opcjonalnie)1 cucchiaino
-
di pomodori secchi500 g
-
di aglio disidratato in scaglie2 cucchiaini colmi
-
di peperoncino piccante rosso a pezzetti2 pizzichi
-
di timo secco2 pizzichi
-
di origano secco2 cucchiaini
-
di basilico secco1 cucchiaini
-
olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Kalorie
1422.3 kcal /
5950.8 kJ
Białko
71.5 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
284.7 g
Błonnik
63.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
1273.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy