Pomodori secchi sott'olio

Pomodori secchi sott'olio

3.1 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 721 godz.
3 vasetti

Składniki

  • di acqua
    600 g
  • di aceto di vino bianco
    600 g
  • foglie di alloro secche
    3
  • di sale (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di pomodori secchi
    500 g
  • di aglio disidratato in scaglie
    2 cucchiaini colmi
  • di peperoncino piccante rosso a pezzetti
    2 pizzichi
  • di timo secco
    2 pizzichi
  • di origano secco
    2 cucchiaini
  • di basilico secco
    1 cucchiaini
  • olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 3 vasetti

Kalorie 1422.3 kcal / 5950.8 kJ
Białko 71.5 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 284.7 g
Błonnik 63.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1273.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...