Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 35 g di acqua
- 15 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ghiacciolo al gianduia
6 Std. 15 Min
Crema gianduia
15min
Gelato biscotto
7h 45min
Ghiacciolone alla fragola
6 Std. 20 Min
Stecco panna e fragola
6 Std.
Ghiacciolo alla pesca
7h 30min
Torta gelato napoletana
18h 55min
Ghiaccioli cremosi latte e menta
9 Std. 20 Min
Ghiaccioli cremosi alle fragole e cioccolato bianco
9 Std. 20 Min
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8 Std. 20 Min
Gelato biscotti cookies e panna
3 Std.
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10h 20min