Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelato allo yogurt
- 250 g di latte intero
- 25 g di fecola di patate
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 125 g di yogurt greco bianco
Biscotti al miele
- 90 g di zucchero
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 40 g di latte intero
- 1 cucchiaio di miele
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotto gelato panna e cioccolato
3h 30 min.
Mini ghiaccioli all'anguria
6h 20min
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Gelato biscotto
7h 45min
Focaccia con kefir
12 Std.
Gelato al miele
10h 30 min.
Gelato al cioccolato e ciliegie
10h 30 min.
Zucchero ai pistacchi
10 min.
Budino di ricotta
5h 45 min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20min
Gelato biscotti cookies e panna
3h
Gelato allo yogurt
10h 20min