Urządzenia i Akcesoria
Soufflé al mandarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni
Składniki
-
4 uova a temperatura ambiente (albumi e tuorli separati)
-
20 g di burro morbido
-
70 g zucchero
-
4 mandarini preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
-
200 g di formaggio fresco spalmabile
-
10 g di farina tipo manitoba
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan di funghi porcini
1 godz.
Granita al pompelmo rosa
15 min
Smoothie pere e miele
10 min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min
Torta sprint di albicocche
45 min
Mousse di fragole (per 2 persone)
4 godz. 15 min
Strüdel all'uva
1 godz.
Cocktail analcolico al kiwi
15 min
Panini dolci ai mirtilli
4 godz.
Turbantini affumicati
40 min
Tortini di pere
1 godz.
Biscotti al miele
1 godz. 5 min