![Pane al finocchietto selvatico e pepe Pane al finocchietto selvatico e pepe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc9fc78c-c93b-4b90-90a4-4e670640273c/Derivates/b1203419-90c8-4a22-951c-6cb12b233b59.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Białko
- 56.3 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 43.4 g
Alternatywne przepisy
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Pane svedese
2h
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Pane alla birra
4ωρ. 55 λεπτ.
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane sciapo umbro
14h
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min