Urządzenia i Akcesoria
Porcellini focaccina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
125 g di acqua
-
125 g di latte
-
2 cucchiaini zucchero
-
50 g olio extravergine di oliva
-
200 g di farina tipo 00
-
200 g di farina manitoba
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
24 grani di pepe nero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.5 g
Kalorie
758 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Corona di orsetti
3 godz.
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Panini al latte e cioccolato
3 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Focaccia alle olive
2 godz.