
Urządzenia i Akcesoria
Gefülltes Rinderfilet mit Granatapfelglasur
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Schalotten in Stücken100 g
-
Thymian, frisch Blättchen abgezupft10 Zweiglein
-
Portwein, rot170 g
-
Granatapfelsirup100 g
-
Rindslungenbraten (Rinderfilet), Schmetterlingsschnitt für Roulade (siehe Tipp)900 g
-
Salz¾ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Semmelfülle, selbstgemacht (siehe Tipp)250 g
-
Granatapfelkerne etwas mehr zum Dekorieren55 g
-
Dijonsenf30 g
-
Butter in Stücken30 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben800 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
291 kcal /
1220 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frohe Weihnacht
24 Przepisy
Austria
Austria