Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
200 g low-alcohol beermalt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min