Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
200 g low-alcohol beermalt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Stew
50 min
Chicken Cacciatore
50 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min