
Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
malt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.3 g