Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 75 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Artischockenherzen, (425 g), abgetropft, geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Olivenöl
- 150 g Weißwein
- 4 Saiblingsfilet, mit Haut (à 175 g), quer halbiert
- 10 Prisen Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 50 g Mehl
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Spargel-Papaya-Cocktail
35 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Seafood-Eintopf
50min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Schwammerlantipasti
1 Std. 10 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Andalusische Fischsuppe
50min