Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di pomodori secchi
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 235 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di origano secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Mantovanine
2h 45min
Baguette
4 Std.
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane alle olive
2h 20min
Filone di sola semola
2óra 50p
Filone saporito
5 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min