Colomba pasquale alle mandorle

Colomba pasquale alle mandorle

4.1 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 160 g di burro + q.b. per imburrare
  • 200 g di mandorle a lamelle
  • 20 g di zucchero a velo
  • 8 albumi a temperatura ambiente
  • 300 g di zucchero
  • 300 g di mandorle pelate
  • 150 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 515 kcal / 2155 kJ
Białko 13.1 g
Tłuszcz 34.9 g
Węglowodany 39.6 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...