
Urządzenia i Akcesoria
Colomba pasquale alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
160 g di burro + q.b. per imburrare
-
200 g di mandorle a lamelle
-
20 g di zucchero a velo
-
8 albumi a temperatura ambiente
-
300 g di zucchero
-
300 g di mandorle pelate
-
150 g di farina tipo 00
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
515 kcal /
2155 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
34.9 g
Węglowodany
39.6 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buona Pasqua
8 Przepisów
Włochy
Włochy