
Urządzenia i Akcesoria
Amandovolo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
Torta
-
di burro morbido50 g
-
di mandorle tostate non salate100 g
-
di nocciole pelate30 g
-
uova2
-
tuorli d'uovo3
-
di zucchero130 g
-
di farina tipo 0080 g
-
di fecola di patate50 g
-
di lievito in polvere per dolci15 g
-
di essenza di mandorla (1 fialetta)1 cucchiaino
Copertura al cioccolato
-
di cioccolato fondente a pezzi150 g
-
di burro25 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
306 kcal /
1279 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
18.9 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy