
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa inglese al forno
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
di farina300 g
-
uova (da 60 g circa)2
-
di burro freddo a pezzi150 g
-
di zucchero130 g
Crema
-
di latte intero500 g
-
tuorli3
-
di farina60 g
-
di zucchero80 g
-
di cacao amaro in polvere25 g
Terminare la preparazione
-
di burro10 g
-
di farina1 cucchiaio
-
di biscotti savoiardi (12 pezzi circa)100 g
-
di liquore Alchermes rosso150 g
Wartości odżywcze na 8 porzioni
Kalorie
288 kcal /
1205 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate
10 Przepisów
Włochy
Włochy