Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 422.4 kJ / 101.4 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Gaufres-cookies aux noisettes
20 Min
Le saucisson au chocolat
6h 15 min
Choco-nougat
3 Std.
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min
Focaccia sucrée à la pomme
1h 45min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
Dumpling au cœur chocolat, sauce à la cerise
1h 35 min
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Crème à la horchata
50min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Gaufre quiche
50min