Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 110 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sauce vierge
10min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Guacamole
5min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Gaspacho indien
2 Std.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Houmous
3 Std. 30 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Tarama maison
10min
Beurre d'anchois
1hod. 10min