Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 110 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 godz. 10 min
Houmous de petits pois et petits pains
3 godz. 10 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Chutney de poires
55min
Tartare de bar
10min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 min
Sauce vierge
10min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Bisque de crevettes
30 min