Velouté aux cosses de petits pois
TM6 TM5

Velouté aux cosses de petits pois

4.2 (48 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1330.2 kJ / 318.2 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy