Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gros oignon (120 g env.)
- 160 g de pommes de terre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 200 g de fanes de radis
- 450 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 12 radis roses
- 16 tranches de magret de canard fumé
- 2 galettes de riz soufflé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1747 kJ / 420 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 dk
Soupe de blette
35 dk
Potage de carottes aux fanes
40 dk
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 dk
Soupe de céleri-rave et haddock
45 dk
Potage Saint-Germain
45 dk
Velouté aux cosses de petits pois
35 dk
Purée de céleri
25 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 dk
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 dk
Velouté de cresson à l'ail
1sa