Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud

Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud

4.2 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 400 g de carottes en cubes
  • 40 g de jus d'orange fraîchement pressé
  • 100 g d'eau
  • 60 g de filets de cabillaud
  • 20 g de beurre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 179 kcal / 749 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...