
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 150 g de poireau coupé en tronçons (2 cm)
- 70 g de petits pois frais
- 15 g d'huile d'olive
- 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 œufs
- 500 g d'eau
- 150 g de pommes de terre coupées en cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 265.2 kcal / 1105.5 kJ
- Białko
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 3 g