Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 189.4 mg
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3 Std.
Coconut rice pudding with fresh mango
25 Min
Tuna mousse
10 Min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Tuna dip
15 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Smoked salmon slice
2h 40min
Buckwheat Porridge
25 Min
Warm beetroot dish
50 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Warm cabbage dish
15 Min