Urządzenia i Akcesoria
Country-style chicken liver fritters
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
189.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liver cake
1 godz. 50 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Seafood and corn chowder
40 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Marinated capsicum
55 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min