Urządzenia i Akcesoria
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.8 mg
Białko
51.3 g
Kalorie
6176.3 kJ /
1470.6 kcal
Tłuszcz
137.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare sauce
10 min
Tartare Sauce
10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Scallops with pea purée
25 min