Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Białko
- 51.3 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 137.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 70.8 mg
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Béarnaise sauce
20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Scallops with pea purée
25 min