Fagioli rossi in umido

Fagioli rossi in umido

3.5 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di cipolla rossa a pezzi
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 mazzetti di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
  • 900 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 350 kcal / 1464 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...