Fagioli rossi in umido
TM5 TM6

Fagioli rossi in umido

3.5 (41 ocen)

Składniki

  • 70 g di cipolla rossa a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
  • 900 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1464 kJ / 350 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
35.7 g
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
12.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy