Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio in umido
1h 25min
Arrosto di vitello con carciofi
1ωρ. 5 λεπτ.
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min