
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di pesce spada e pinoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
Insalata di pesce spada e pinoli
-
2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
-
1 rametto di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
-
4 - 5 grani di pepe rosso
-
1 limone il succo spremuto fresco
-
1 pizzico di sale
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
600 g di pesce spada in tranci
-
500 g di acqua
-
10 pomodori ciliegino in quarti
-
1 - 2 cetrioli sbucciati e a rondelle
-
15 g di pinoli
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
335 kcal /
1402 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fresca estate
10 Przepisów
Włochy
Włochy